-
Senior Member
Pro¶ba banów
Witam Wszystkich !!!
Mam dla Was przykr± wiadomo¶æ, pewnie juz zauwa¿yliscie, ze na serwie gra coraz wiêcej cziterów.Postanowi³em nagrac demka, które pozwolily by na banowanie takich graczy, któzi graj± g³ówn± role w moich demkach...
Pierwszym Cziterem, którego nagra³em jest gracz o nicku C0re
Link do Demka tutaj : http
/rapidshare.com/files/162834701/wh.dem.html. Przed Nagraniem Demka napisalem do Mardoga, który s³usznie podpowiedzial mi zebym najpierw nagral demko
Teraz mamy dowód, ze ten grasz lecia³ na WH...
Drugim cziterem, którego nagra³em jest Klawn, który czitowa³ dzisiaj na mapie de_kabul, (WH) Tu macie link do drugiego demka http
/rapidshare.com/files/163149821/wh_kLAWN.dem.html
Oferuje swoj± pomoc, bêdê nagrywa³ demka i takie tam ale to niebedzie skuteczne jezeli niezbanuje sie takiego gracza odrazu po incydencie..
Nastêpnego dnia moze zmienic nick a dalej haxowac gdy niema Admina
Wiêc prosze o przydzielenie mi mo¿liwo¶ci dawania permów, zawsze bêdê pierw nagrywa³ demko a pózniej banowa³.Moim zdaniem bêdê odpowiedni± osob± do pe³nienia tej funkcji gdyz spêdzam du¿o czasu przy komputerze miêczy innymi na Serwie W3FT
Wiêc bêdê mia³ OKo na serwer
Wiêc Prosze o G³ebokie przemy¶lenie mojej propozycji
-
No tak ale jak my mamy z³apaæ tego czitera bez IP etc. ?
Wiêc dlatego od dzisiaj na serwerze War3FT zosta³ wgrany plugin amx_ip, który po wpisaniu w konsoli
bêdzie wy¶wietlaæ IP graczy . Wiêc dawajcie te¿ IP przy demkach graczy 
PS. RFS sorry, ¿e tak bez Twojej zgody ale plugin przydatny a Ciebie na GG nie by³o
-
Senior Member
Juz bêde pamieta³ o zapisywaniu IP a ty B co s±dszisz na temat mojej prosby o przydzieleniu mi mozliwosci dawania permów ??
-
Senior Member
no to jest juz git piekna sprawa baku bedzie teraz ladniej jescze z rufusem pogadac musze na gg o wgranie puginow kilku do stylu gry i co do cheaterow
-
Senior Member
No ale co my¶licie na temat mojej pro¶by o przydzieleniu mi opcji dawania Permów ???
-
Senior Member
Widocznie nic xD do zale¿y od RFS'a a ten klawn i cory wchodz± zawsze pod swoim nickiem wiec jak wejd± to odrazy banik xD
-
Senior Member
Dobrze ¿e jest ta opcja amx_ip .. tylko powiadamiajcie nas o tym ... A jak ju¿ siê tak prosisz to ja bym ci da³ adma ale nie na dawanie permów tylko banów na 60 minut 
@edit
-
Senior Member
-
Senior Member
W³odek ju¿ mia³ perma ode mnie ale ma zmienne ip
-
Senior Member
nie ma czego¶ takiego, jak flaga na dawanie banów na 60 minut
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
- Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci